Ако је икога заиста занимао узрок онога што нам се догодило у ООШ Владислав Рибникар, није морао дуго да чека на одговор. Одговор је управо дат!

По сведочењу Дејана Бодироге није било захтева за одлагање меча Евролиге између Реал Мадрида и Партизана, мада се то сасвим природно и очекивало. Чак је и Александар Ђорђевић позвао на тако нешто јер му је било сасвим неприхватљиво да навија и пева и слави, након доживљаја недавне трагедије и туге. И заиста, како је то могуће?

„Ова национална трагедија донела је невероватну тугу српском народу. Нажалост у садашњој ситуацији у Србији национална жалост је прекрила све остало. Влада Републике Србије је одлучила да утакмица може да се одигра. Партизан је такође желео да се меч игра и Евролига није могла да одлучи другачије без захтева да се утакмица одложи. Ја сам дубоко тужан и желим да изјавим саучепће свим породицама погођеним овим. За мене је јако тешко да уопште размишљам о кошарци у овом тренутку“, рекао је Дејан Бодирога за „Jurohups“.

Видећемо вечерас. Нормално да ће електронску свећу запалити на семафору и нормално да ће бити пред камерама снужденог лица и нормално да ће….

Али УТАКМИЦА НИЈЕ ОДЛОЖЕНА. Није послат чак ни захтев!?!

Дан жалости јесте одложен. Плакаћемо сутра, дај сада да певамо у славу игре! У славу неког фиктивног коша ставићемо на страну реално мртву децу и реално живог најмађег серијског убицу. Шта то говори о нама?

Нека…. Сутра ћемо о томе а данас… – а ле а ле, напред Партизанееее, а ле а ле…

То је одгонетка свих питања, чак и језгровитија од ”легенде” која позива на клађење (што је болест) и на рулет и јаснија од свих ветрова, свадби, беса и задруга и ријалитија. Ово је левл ПРО пошто је стадион пут просечних људи, оних истих који су постављали питања о узроку и тражили кривце и препознавали их у овима или онима, само не у себи самима.

Сада се јасно види наша туга за мртвом децом и сада се јасно види лаж која се истином зове!

 

А ле а ле а ле а ле… напред ЛЕГЕНДЕ!!!

1 KOMENTAR

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име