На промоцији књиге свештеника Стевана Стефановића 31. 10. 2020 године у Лапову  уводну реч је имао домаћин промоције протонамесник Горан Живковић. Обратио се присутнима следећим речима:

Ове вечери имамо за госта јереја Стефана Стефановића. Изабрали смо књигу Богословље Достојевског од поштованог госта из више разлога. Пре свега као што сви знамо Достојевски је један универзалан писац кога својатају многи. Својатају га и левичари и десничари и словенофили. Међутим он је пре свега универзалан али дубоко верујући човек, дубоко православни Хришћанин и рекао бих један од највећих апологета вере у историји Хришћанства. Он није био теолошки писац у класичном смислу речи, већ је оне ликове којима се бавио, кроз њихове дијалоге сам са собом се борио сам је дошао до Христа кроз један лични изузетан и интересантан живот. Кроз такав свој живот а и кроз своја дела је сведочио Христа. Зато је он иако је писац повезан са теологијом.

Са тим у вези овде смо да бисмо промовисали једног младог и активног свештеника који пише сјајне текстове из области теологије и историје за неколико интернет портала као што су : Čudo.rs, Vidovdan.org i Patriot. rs. Отац Стеван је писању књиге  Богословље Достојевског посветио је 12 година.

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име