Његова светост патријарх српски Порфирије истакао је да ће сваки човјек дати одговор Богу за себе шта је другима радио и да ће мера наше душе бити љубав према Богу и другим људима.

– Бог нас неће питати шта су нама други урадили, него ће Бог нас питати шта смо ми другима урадили – навео је патријарх у објави на Инстаграму.

Према томе, додао је патријарх, свако од нас ће дати одговор Богу за себе.

– А мера квалитета наше душе, нашега бића биће управо љубав коју смо показивали у односу на Бога, а која се видела и види у нашем животу који подразумева односе са другим људима – нагласио је патријарх Порфирије.

1 KOMENTAR

  1. Тачно,народ Србије се пита шта то СПЦ чини за спашавање од генетског експеримента и силом наметнуте вакцине,укидања слободе кретања,злоупотребе и непочинства над десом и старијима,неометани развој педофилије и содомиста,итд,.То ће и Бог питати.Нисмо приметили негацију истих,стиче се утисак сарадње ћутањем.Новчана средства која СПЦ добија нису из џепова(не бих именовала),већ су то народне паре,заправо кредити које ће будућа поколења враћати.СПЦ да престане да се финансира из помоћи буџета,тако ће једино имати право на самостално мишљење,неће бити уцењена.У Србији ће доћи до промене када СПЦ буде престала да подржава погубну политику власти.Тако је било у прошлости,тако је и сада.Имамо пример у Црној Гори,Мојсије у оличењу м.Амфилохија је извео свој народ из ропства.Срби чекају свог Мојсија.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име