По благослову Патријарха српског господина Порфирија, Пастирски саветодавни центар организовао је дежурства својих сарадника у својим просторијама у улици Краљице Наталије 45, спрат 3, ради пружања психолошко-духовне помоћи и подршке свима који се буду јавили и којима буде потребна таква врста подршке и помоћи у овом трауматичном времену затечености над новонасталом трагедијом.

Ова ванредна ситуација потребује и ванредне мере те Пастирски саветодавни центар по благослову Патријарха српског господина Порфирија, јесте организовао тимове стручњака који ће радити прековремено у току овог викенда. Такође је уведена и могућност виртуалне интеракције путем Зум платформе.

Ванредним састанком сарадника Пастирског саветодавног центра је председавао духовник тог Центра, протојереј-ставрофор Петар Лукић. На састанку су утврђена дежурства, као и критеријуми важности и приоритета у пружању психолошко-духовне помоћи и подршке.

Састанак је протекао конструктивно и у тужној решености да из ове ситуације напокон и нешто научимо. И као појединци, и као народ.

 

Контакти: 011 3613855; savetodavnicentar@mts.rs; www.ppsc.rs

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име