Какав нам то понос Европа доноси?

Постављам себи питање како је нешто што је у одређеном времену било класификовано као болест постало „људско право“? Ранијих година хомосексуалност је чак и медицина третирала као болест, нешто што одступа од нормалног функционисања човека по научним стандардима исте те науке. И шта се онда дешава? Разни притисци и лобирања од светских моћника довели су нас до тога да то треба да прихватимо као слободу, израз неке „љубави“. Пазите нисам неко ко трчи да упери прст у другог и каже му да је грешан, неваљао и сл.

Свестан сам и своје грешности, али се плашим да смо и да ћемо изгубити границе. Ако је временом хомосексуалност постала људско право и слобода избора, где је граница?
И зашто наметати другоме оно што ти мислиш да је исправно и парадирати и промовисати те „искривљене“ вредности?

Зар није парадоксално да исти ти који се осећају угрожено и изоловано од друштва, покушавају да наметну друштву своје изборе ма колико они били поремећени и настрани?

Недавно смо могли да видимо да су људи који нису истомишљеници изашли и литијом и молитвом показали на улици које су то вредности које они бирају. И какав су одговор добили од стране „угрожене“ популације коју не знам ни како да назовем пошто сваке године добијају ново слово?

Добили су лавеж као одговор. Где је и када било нормално да једна група људи лаје на другу? У шта се то поједини људи претварају зарад сопствених интереса?

Значи ако мени нешто одговара и то волим ја ћу пред целим светом парадирати да сви то виде и сви то морају да прихвате?? Баш ме брига како се други осећају и да ли то некога угрожава јер ја ћу се осећати угрожено ако не испољим јавно све своје жеље. Заиста апсурдно! Моја слобода је скупља од твоје и ја сам слободан без обзира да ли то тебе угрожава…

Најбољи начин да сачувамо достојанство и покажемо зашто хришћани воле сваког човека и желе да свако иде путем истине је да не осуђујемо али и не дозволимо да нам се на силу намећу неке популарне „вредности“. Христос јесте рекао да болесноме треба лека, али од нас зависи како ћемо васпитати децу и какве ћемо им вредности предати.

Породица мора бити здрава!

1 KOMENTAR

  1. taj brod je davno otplovio, u sledećem koraku biće obavezno da se učestvuje, pa će i to biti malo, moraće deca da učestvuju, ali nema razloga za brigu onda je kraj.. već imaju parade i pedofili sa zahtevima za prava.. kad su 2 anđela došla Lotu u Sodom ljudi iz grada su se skupil da ih traže da se zabave s njima, Lot im je nudio svoje ćerke ali njima to nije bilo zanimljivo, naljutili su se što Lot neće da učestvuje i krenuli su da mu izvale vrata da dođu do ove dvojice.. takvi su i novi sodomljani već – besni i osioni, puni mržnje prema svima koji ne učestvuju

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име