Ох, докторе или велики магу, па гдје сте сте Ви? Чуо сам од мојих колега похвалне ријечи о Вама.Принијели сте Сатани велики број људских жртава, посебно мале дјечице, узимали им адренохромић из њихових малих тјелашца, давали ли га бесплатно нашој елити, нашег господара таме, а и обогатили сте се на њему.
Прекините, не знам о чему причате.Не брините се, нико нас не чује, сигурно треба да напишем шифру.Ево, написаћу је: В-е-л-з-е-в-у-л. Све је у реду?
Јесте, човјек никад не може да буде сигуран.Рекао ми је велики свештеник за Вас, али, шта знам.Шта би било са мном да се дознају овакве ствари о мени? Ништа, нико не би повјеровао, сувише је невјероватно.Могу изаћи сви свједоци свијета у овој материјалној цивилизацији сте безбједни.Треба да ми учините услугу, да Вашим опробаним методама црне психијатрије уклоните једног овдје психијатра, ха, ха.Врло је напоран, ревносни хришћанин, мада не вјерујем да је нешто озбиљан.Ипак, будите на опрезу.Колико сте само људи уништили Вашим методама, угледних, политичара, државника, бизнисмена, па Ви сте већи демон од мене.Како оно функционише, пошаљете на човјека моје колеге демоне, несрећници почну да чују гласове и виде “непостојеће“ ствари, онда се Ви укључите са озбиљним дијагнозама и људи заврше на тешким љековима попут биљака.Опасни сте, нема приче.
Јесте ли сигурни да нас овдје нико не чује? Сигуран сам, зар не вјерујете мени старом лажову и манипулатору, ха-ха.Добро сад стварно истину зборим, иако не волим ту ријеч.Подсјећа ме на Тесара.Уопште и шта је истина, а шта лаж.Људима је небитно.Толико смо их засули лажима, да је тражење истине попут тражења игле у пласту сијена.
Добро сте средили ону двојицу мојих колега. Па, кад су били лак плијен.Већих идиота од оне двојице одавно нијесам видио, нарочито оног другог.
У некој установи је, чини ми се.Потпуно луд.Шта ће Вам моја помоћ да се поиграте и са тим што Вас мучи?
Не могу да га намамим на разговор, понекад нешто и прозборимо, али има неку заштиту, као да је стално под молитвом.Морате и Ви бити опрезни са њим.Неку људску замку му намјестите, не можемо све ни ми демони.Можемо Вас научити, али технички не можемо све извести. Ако човјек сретне нас на улици и прекрсти се, ми ћемо побјећи, ако сретне проститутку, колико год се крстио неће отићи.Зато нам требате ви, зли људи.Ово добри и не раде.Добар је овај наш заједнички непријатељ, по нашу жалост.
Провјерити ћу све о том непријатељу, биографију, навике, слабе тачке.Па видјећемо.
Мислим да је најбоље да му киднапујете кћеркицу, стално блебата о њој.Ту је погријешио, не треба причати о оном што волиш много, али он је само глупи човјек, кога штити наш Врховни непријатељ.Можете малу и предстравити и узети јој адренохром.
Не знам, све ми се чини да неће ићи лако, чим ти велики кнез од мене тражиш помоћ.Мораћеш ми ти боље проучити тајне тога човјека, па ћу поново доћи.
Добро, мрзовољно одговори тзв.пацијент.
До скорог виђења.
Довиђења!

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име