Дошао је и тај дан.На крају школске године за најбољег ученика школе која има дугу и богату традицију, изабран је Давид Гинзберг.Поред чланова његове породице, био је присутан и психијатар и неки од двадесеторице.
Давид је одржао фантастични говор. Све је засијенио својим идејама о трајном миру човјечанства, међусобној подршци, развоју науке, а посебно њене повезаности са спиритуалнишћу, која је дуго била из научних кругова занемаривана.Причао је и о новим компјутерским технологијама, њиховој примјени у духовности, уједињењу човјечанства и итд.Углавном су сви у глас на крају рекли, ово је нови свјетски лидер.Коктел у његову част је био фантастичан, а наставио се и у сједишту двадесеторице.
Давид је уписао престижни факултет, примљен одмах у утицајно студентско тајно друштво, а имао је задатак да оснује и ново.То би били изабрани од изабраних, свега неколико чланова.
Интересанто, по сугерисању демона одабрао је Марка Тенесија, дечка, који се ничим није на први поглед издвајао осим својом луцкастошћу. Али демони су рекли да је идеалан. После ће се успоставити да је стварно тако. Онда је Марк изабрао и свог друга, он је већ био другачији, и невидљиве силе су и њега одобриле. Наравно, новопридошли момци о овоме нијесу знали ништа. Мислили су да је у питању безазлена ствар, журке, дување, дјевојке.Добро, требало је да буде у почетку и тога да би се навукли.А после, увод и бескрајно лутање другим димензијама.
Тек при крају факултета момци су ушли у сједиште двадесторице.Дали су им у почетку наркотике, а онда упознавање са главним вођама.Демонима.Ови иако омамљени били су избезумљени.Али убрзо демонском и људском интервенцијом били су умирени.Обећавши им велики моћ, почели су да праве планове.
Давид, Марк и њихов трећи друг почели су невјероватно да напредују у међународним организацијама.Све инструкције за рад добијали су од двадесеторице углавном, ријетко директно од демона, а двадесеторица је преносила опет њихову демонску вољу.Њих тројица су опет наставили да праве друге утицајне организације за све, почев од људских права до исхране, животне средине, начина живота људи.Били су инфилтрирани у свакој земљи, чак и у оним наизглед затвореним.Ако би негдје закочили, били су немилосрдни према онима који их задржавају.Некима ипак нијесу могли да приђу, нити су знали гдје су, а знали су итекако да су ти најопаснији, па су сав свој бијес искаљивали на онима који су им били доступни.Многе су успјели на овај или онај начин да преврате на њихову страну.А чак су неки, али свега неколико успјели да се одврате од њих, и никако нијесу знали гдје су, чак ни демони.Били су опасни јер шкатљиве информације од њих су почеле да се шире свијетом.Они су их наравно прогласили лажним теоријама завјере помоћу свога утицаја, а лансирали су и своје људе да износе убједљиве сличне тврдње, које су биле полуистина и лаж.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име