Давиде, прескочио сам да те научим одређеним техникама.То су наравно ситнице.За обичан свијет оне су велике ствари.Али нијесу.Има их много.Па да почнемо.
Невидљивост.Ако желиш да будеш невидљив, ти то стварно нећеш бити, него људима незаштићеним Божијом благодаћу, а таква је огромна већина, ти ћеш такав изгледати.Демон, којег ћу ти послати бити ће увијек са тобом, и он ће људима блокирати центре у мозгу, неће те видјети колико год жељели, ни чути, све кад се тебе прохтије или тако потребе наше службе буду захтијевале.
Видовитост. Људи иду код разних магова да им прочитају наводну судбину. Демони не могу дефинитивно знати будућност, али перфектно знају прошлост и садашњост углавном, а врло су интелигентни, па са великом прецизношћу могу и будућност открити, поготово ако они преузму по неком питању иницијативу да се нешто збуде. Могу наћи изгубљене старе предмете, благо, много тога.Али то није оно што нас велике адепте, од којих ћеш ти брзо постати фасцинира.То је за хијерархију испод наше. Па, чак и они имају неке од ових способности које ћу ти пренијете посредством наших пријатеља.
Лукавост. Мало се зна да је демон изузетно лукав.Људи данашњице су то заборавили.Лукавост је демонска прерађена интелигенција, без доброте, самилости, иако убјеђујемо саме људе у супротно.Сами лукави људи су преварени од лукавога, а мисле да су паметни.
Ширење неморала. Један од наших задатака је промовисање свега онога што је Богом забрањено.Макар се некад то чинило да припада и нашим дјелима, попут приче гдје је Бог наложио Авраму да жртвује свога сина првенца Исака.Неко би рекао да убиство припада нама, али тај пут није, наше је било да Аврама одвратимо од тога, под видом родитељске љубави, рационалности и итд.Исто као кад је Исус наводно “кршио“ закон о Суботи, а фарисеји га због тога оптуживали.Бог воли некад да игра игранку са људима, е, ту ми упадамо служећи се лажним хуманизмом, разумом, љубављу.
Умножавање зла и вршење што више сатанских ритуала. Зло се повећава навођењем људи на гријех, свим овим досад методама и техникама које сам ти споменуо.А да би биле ефикасније треба да будеш што више у контакту са демонима, нарочито твојим, рећи ћу ти његово тајно име, дозивај га у себи, не воли да се открива.Моћи ћеш свакодневно ову руљу у великом граду гдје живимо да наводиш да се понашају попут знаш већ којих животиња, тачније ниједна се тако не понаша, него да направиш од њих “испоџивотиње“.
Само се пази хришћана и оних што се искрено Богу моле, макар то била нека и наизглед немоћнаи излапљела старица.Те су најопасније.Тешко се наводе на тјелесне гријехе, остају нам само духовни попут гордости и зависти. Али знају да буду врло опрезне и молитвене.Чувај се старица…

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име