Неки мушкарци, без обзира на године, остају заробљени у својој младости.

Често видим младиће у двадесетима који се понашају изузетно зрело, готово као да су прошли дуг пут одрастања и постали одговорни мушкарци. С друге стране, постоје и одрасли мушкарци у својим четрдесетима и даље, који, упркос годинама, никад нису заиста одрасли.

Ова два типа мушкараца се разликују у свему, па тако и у љубави. Њихов начин изражавања љубави је потпуно различит. Како их разликовати? Најбоље је вјеровати свом инстинкту. У друштву зрелог мушкарца, без обзира на његову доб, осјећат ћете се заштићено и сигурно. Зрели мушкарац увијек ће вас подржати и охрабривати. За разлику од тога, незрели мушкарци имају сасвим другачији приступ. Они се могу осјећати угрожено вашим успјехом, бринути само о властитим потребама и задовољствима.

Зрео мушкарац, с друге стране, цијенит ће ваше напоре и охрабрит ће вас да покажете своју снагу. Он ће бити поносан на ваше успјехе. Све те предности које доноси зрела љубав нећете пронаћи у вези с незрелим партнером. Он ће се бојати проблема, избјегавати сукобе и бити уз вас само кад је све у реду.

Зрео мушкарац ће разумјети да сви имамо лоше дане и бит ће уз вас и у тешким тренуцима, пружајући вам још више љубави и подршке. Незрели младићи можда ће показивати да могу функционирати и без вас. Чак би могли размишљати о проналажењу новог партнера јер не знају како носити се с проблемима. Умјесто да траже рјешења, често ће пронаћи изговоре. Њима је важније ваше изгледа него ваше унутарње вриједности. Такав мушкарац, без обзира на доб, не доноси вам ништа добро у животу.

Незрео човјек жели све одмах, поставља нереалне циљеве и не размишља о будућности. Он се фокусира само на тренутачно задовољство и ријетко ће се заиста трудити за вашу добробит. За разлику од тога, прави, зрели мушкарци спремни су учити из љубави и прилагођавати се, чинећи много више од онога што се од њих очекује.

 

 

 

novipocetak

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име