Пустите људе који нису спремни да вас воле. Ово је најтеже што ћете морати да урадите у свом животу, а биће и најважније.

Престаните да водите разговоре са људима који не желе да се промене. Престаните да будете ту за људе који су равнодушни према вашем присуству. Знам да је ваш осећај да се потрудите да вас људи око вас цене, али то је импулс који вам краде време, енергију, ментално и физичко здравље.

Kада почнете да тежите животу с радошћу, интересовањем и залагањем, неће сви бити спремни да вас прате до тог места. То не значи да морате да промените ко сте, то значи да морате да пустите људе који нису спремни да вас прате. Ако вас људи са којима проводите време искључују, вређају, заборављају или игноришу, не чините себи контра услугу настављајући да им нудите своју енергију и свој живот.

Истина је да нисте за свакога и сви нису за вас

Што више времена проводите покушавајући да натерате некога да вас воли, а та особа не може, више времена губите ускраћујући себи могућност везе са неким другим. На овој планети постоје милијарде људи и многи од њих су с вама на истом нивоу вибрација као и ви. Што дуже останете мали, уплетени у познавање људи који вас користе као јастук, другоразредну опцију, терапеута и водича за њихов емотивни рад, то се дуже држите даље од заједнице и живота који желите.

Можда ће вас потпуно заборавити. Можда ако престанете да покушавате, веза ће се завршити. Можда ако престанете да шаљете поруке, ваш телефон ће остати таман данима и недељама. Можда ако престанете да волите некога, љубав између вас ће се истопити. То не значи да сте уништили везу. Значи да је једина ствар у вези била енергија коју сте ви и само ви у њу уложили. Ово није љубав, то је везаност.

Kада то схватите, почећете да схватате зашто сте толико забринути када проводите време са људима који вам не одговарају, на послу, местима или градовима који вам не одговарају. Почећете да схватате да је најважније што можете учинити за свој живот, за себе и за све које знате је да своју енергију заштитите од било чега другог.

Ваш је посао да схватите да сте ВИ љубав вашег живота и да коначно у себи отелотворите љубав коју сматрате да заслужујете.

Одлучите да заслужујете истинско пријатељство, истинску посвећеност и потпуну љубав. Онда сачекајте тренутак и погледајте како брзо све почиње да се мења.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име