Дејан има 23 године и већ 23 месеца се налази у Заједници „Земља живих“ у Ченеју која се налази под покровитељством манастира Kовиљ. Помоћ је потражио јер има проблем са коцком. Први тикет одиграо је кад је био четврти разред основне школе, односно кад је имао само 11 година. У то време овакво понашање детета било је друштвено прихватљиво, а родитељи нису ни посумњали да то може породицу да доведе до дна.

Међутим, неколико година касније морали су зеленашима да враћају огромне дугове које је њихов син почео да прави већ са 18 година. Дејан је за МОНДО испричао своју животну причу напомињући да су се кладионице у његовом родном селу у Србији пре 12 година налазиле одмах поред основне школе.

„Долазим из једне нормалне и домаћинске породице у којој сам васпитан на један јако леп начин. Имао сам детињство пуно љубави. Први тикет сам одиграо у четвртом разреду основне школе, а то је од стране родитеља и брата пропраћено некако нормално. Нису знали пре тога да је неко имао проблем са коцком јер је то у том периоду чак било и нормално да дете од 10, 11 година одигра тикет. Наставио сам да играм и никаквих проблема није било до средње школе“, започео је разговор за МОНДО Дејан који је био само дете онда кад је кренуо путем без повратка.

Наш саговорник је навео да су му се у средњој школи повећали захтеви и прохтеви и да је тад већ пожелео да има више новца. Истакао је да је тад почео да игра мало „јаче“, али да то, према његовим речима, није било ништа озбиљно. „Упоредо сам био и фудбалски судија, радио, одржавао двориште, трудио се да зарадим додатни новац да бих имао за себе. Волео сам да уживам у неким ситним стварима. Након 18. рођендана сам се први пут сусрео са неком већом свотом новца, једноставно нисам могао да исконтролишем. Тај новац сам потрошио за неких 10 дана“, објаснио је Дејан.

 Dejan iz Zemlje živih počeo je da se kocka sa samo 11 godina

 

 

 

 

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име