Нема те да ме расаниш
да ми не даш да заспим
да ми не даш да дишем…
Нема те да те имам.
Нема те да не дам да одеш.
да не дам да ти нешто фали.
да не дам да остариш.
Нема те да не дозволиш да ме нема.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име