Буцмастог дечака из познате холивудске комедије данас можемо видети са дугом брадом и косом и капом попут каквог монаха.

Да није све тако златно и сјајно у Холивуду то сви знамо, ипак судбина младог Агнуса Т. Џонса показује како улоге које добије једно дете могу касније бити узрок немирне савести. Холивуд не можемо сврстати у место претерано склоно моралу али бимо се сви могли запитати о судбини деце глумаца у безбројним холивудским пројектима.
Сада већ бивши глумац Џонс је остао упамћен у целом свету по улози Џејка Харпера у серијалу „Два и по мушкарца“.

Џонс је имао прилику за сјајну каријеру, ипак одлучио се да заврши са глумом.
„Два и по мушкарца“, комедија која је и на нашим просторима наишла на велику гледаност, промовише промискуитет и хомосексуалност као нову нормалност. Џонс у тој комедији почиње да глуми као дете. Нико нормалан не може да криви једно дете што нема развијен морални компас. Нико то није ни чинио. Медији су се обрушили на Џонса тек када је изјавио да неће глумити у серији и када ју је назвао прљавом.
Агнус Џонс је рођен у Тексасу 1993. године. Прославио се у филму „Симпатико“, потом је добио улогу у CBS-овој комедији „Два и по мушкарца“. Његова зарада у тој комедији је износила 300 000 долара недељно. Но и поред славе и пара Џонс је као старији тинејџер одлучио да напусти глуму.

Агнус је у „Два и по мушкарца“ глумио од 2003. до 2012. године. Према наводима мејнстрим медија глуму је напустио „због неслагања са продуцентима“. Истина је пак да је и серију и каријеру напустио из верских разлога.

Видео клип на Јутјубу у коме Агнус говори против серије „Два и по мушкарца“ је прешао 2 милиона кликова за кратко време.

“Ако гледате ‘Два и по мушкарца’ молим вас престаните”, поручио је тада Џонс.
“Ја глумим у ‘Два и по мушкарца’ и не желим то више да радим. Не желим да доприносим непријатељевом плану… Не можете бити истински богобојажљива особа и бити у таквој телевизијској серији. Не одговара ми да учим шта Библија говори и будем у таквој серији”, рекао је Џонс.

Џонс је касније говорио како је био плаћени лицемер јер се није саглашавао с тим што је глумио у серији. Серију је назвао прљавштином.

„Мој однос са Богом је важнији од моје репутације у Холивуду…Желим изаћи на светло јер знам да је тамо исцељење, видео сам Бога како чини невероватне ствари“ – рекао је Џонс.

Мејснтрим медији су касније писали како се Џонс покајао због својих верских уверења, те како ће се вратити глуми у Холивуду. Међутим то се није догодило. Џонс је чврсто остао у вери и Хришћанству.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име