Tanjug

Одрекао сам се удобности живота штедећи на себи и то одрицање је променило мој животни ток. Тај ток реке ме је повукао снагом морске струје и избацио ме у остварење мог дечачког сна.

Тада је тај мој сан могао да се претвори у реалност. То пребацивање из овог спорог једноличног света је коштало 40.000 евра. Ти папирни еври су почели да сјаје бљештавилом метала. Та металик боја је крила у себи прецизну BMV машину .Тада је почела у тој BMV прецизности да се крије снага моје мушкости. Тако, моја мушкост је престала да буде тајна и претворила с у снагу BMV мотора. Тај металик лепотан је крио у себи нестварну удобност моје омиљене фотеље испред телевизора. Телевизор не може да ме учини посебним, али сви око  мене кажу да ће овај металик лепотан ме одвести у тако жељену посебност.

Чекајте. То значи да моја посебност и срећа кошта само 40.000 еврa?!Ма ја сигурно вредим  више од тих евра. То значи да моја уникатност не може да се спакује у једну гвоздену конзерву. Моја уникатност не може да буде посебна ако ја не успем да откријем и спознам биће поред себе које позива на путовање. Тада схватам да уопште није битно с“чим путујем него с“ким.

Умеће таквог специјалног путовања ће ми даривати живот. Искуство тог живота никад пре није постојало, а сада ми омогућује да га стварам.

Тако постајем садејственик са творцем космоса и тад почињем да откривам микро космос

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име