Мислим да такве лекције у ствари кваре децу и адолесценте и утичу на њихову психу. Нажалост, на интернету постоји много такозваних техничких информација о сексуалној активности мушкараца и жена, али оне уопште не говоре о томе како изградити и сачувати породицу, о томе каква је то велика врлина чедност и како може сачувати људе од свих невоља касније, нарочито у породичном животу.

Пракса показује да развратни људи врло брзо узимају у своје руке поље наставе такозваног сексуалног васпитања. Њихов циљ је да младе људе што раније уроне у свет промискуитета. Мислим да је то прави циљ људи који се залажу за овакве пројекте у школама. И видимо да ситуација са породицом у земљама у којима се ови пројекти реализују, не само да није боља, већ је много гора од наше. Имамо праву националну катастрофу са нашим породицама у Русији, а у тим земљама влада страшна ноћна мора. Ту је скоро потпуно изгубљена вредност традиционалне породице.

Уопште, што је неко развратнији, мање жели породицу. Дакле, какве ће последице имати ово „васпитање“? Само што ће се наш руски породични систем још брже распадати. Као хришћанин не могу то уопште назвати „васпитањем“. Ове лекције су кварење деце и њихово искушавање, а не васпитавање.

 

 

 

Са енглеског превео протођакон др Радомир Ракић

 

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име