У свијетлу најновијих напада на СПЦ и његову светост патријарха Порфирија, остајем запрепашћен пред демонском дозом лицемјерја нападача: јер заиста нико се толико није наругао женама, понизио жене и одузео им свако људско и женско достојанство као мизогени, антихришћански и антихумани представници структура запада који се крију иза активиста разних НВО.

(Не)култура вокизма и псеудо-феминизма коју агресивно пропагира глобални запад, нарочито Америка женама одузима све оно најљепше и најплеменитије што их краси хиљадама година:

– Што се тиче мајчинства сиромашне жене су претворене у фабрике беба кроз монструозну праксу сурогат-мајчинства.

– Осим тога жене су претворене у фабрике биолошког материјала и кланице беба кроз агресивну политику абортуса како би се нахранила фармацеутска и козметичка индустрија „фетусним“ материјалом.

– Женама се угрожава безбједност углед и достојанство кроз агресивно наметање хермафродита мушког пола, коју се лажно представљају као жене и угрожавају најинтимније женске просторе па чак и тоалете, да не говоримо да негирају и саму дефиницију жене.

– Жене су изгубиле сваки простор да се остваре у спорту јер спортска такмичења све више побјеђују биолошки мушкарци који се лажно уз благослов система представљају као жене

.
– Жене се све теже остварују у најлепшој улози мајчинства обзиром да западне земље постављају све суровије законе трудничког и материнског одсуства са посла и због бруталности пословне климе, Америка је најнехуманија од свих у овом погледу.
– „Најпрогресивније“ западне земље гаје културу силовања у којима се групе имиграната изживљавају над женама, сексуално узнемиравање и силовање су свакодневне појаве у Шведској (У Њемачкој смо имали много прилика да гледамо чак о онлајн сцене сексуалног узнемиравања жена). Умјесто да западне државе заштите жене од оваквог понашања они их саветују да не буду расисти и не пријављују напаснике или их не доводе у искушење.

– Да не помињемо индустрију порнографије, педофилске стандарде љепоте које намеће модна индустрија, Епштајнова острва за иживљавање елите над малољетним дјевојчицама и све остале монструозне бизнисе који се хране људском крвљу.
Као син, брат три сестре и супруг; али прије свега православни хришћанин остајем запањен пред оволиком дозом цинизма и сатанске мржње западне културе смрти.
Нико толико жену није узвисио и уздигао као Црква Христова. Ниједно људско биће (осим Богочовјека Христа) Није толико уздигнуто као жена, Пресвета Богородица, која се удостојила да у своју утробу прими самог Бога и која је часнија од Херувима и неупоредиво Славнија од Серафима. Нека нас она заштити од поборника културе смрти и ништавила који су се тако зверски окомили на нашу Цркву и нашег патријарха.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име