Смирење, кротост и благодарност, посебно благодарност родитељима, увек и у свим временима ће чувати људе.

Не треба мислити о злу, о тами, о антихристу. О чему човек мисли и говори, то сам и постаје.

Треба мислити о Богу, о добру. Тако ћете и сами постати добри.

Треба увек у уму, у срцу, у души имати Христа и призивати име Исусово! Треба увек благодарити Богу и живети честито, свако на свом месту, у послушању. Увек говорити – Слава Теби Боже наш, слава Теби! И увек се молити – Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне! И Бог нас чује и милује. Каква је то част! Можемо говорити са Господом и молити се Мајци Божијој – Царици Небеској! Видите, колико смо ми срећни!

Ако смо са Богом, не требамо се бојати антихриста, јер ми хришћани смо Божији. Ми смо увек са Богом. Треба се бојати само греха; да својим гресима не наудимо себи, ближњима и целој земљи. И не бежите по сваку цену од невоља, већ хитајте са љубављу ка Богу. Све што вас снађе прихватајте са благодарношћу. Никога не осуђујте. Према свима око вас се опходите љубазно и са поштовањем.

Трудите се, јер Бог воли да се човек труди и зарађује од свога рада. Не будите лењи.

Не бојте се никаквих бар кодова и бројева у личној карти или пасошу. Све то не може наудити човеку хришћанину! Када се помолимо, када закрстимо храну и пиће, Бог све освећује и не може нам наудити. Ти кодови и ИНН бројеви нису жиг антихриста. Жиг антихриста ће људи свесно и добровољно прихватати, знајући потпуно да је то сатанско. Примаће га на руку или на чело.

Али ми ако смо са Богом, нећемо примити проклети жиг. Ми имамо Христа Бога! Он је увек ту, са нама. Он нам помаже. Зато се радујмо! Мислимо о Христу, молимо се Христу, певајмо Христу! Када смо са Богом никакав антихрист и никакво зло нам неће моћи наудити.

Бог помаже онога који се труди да помогне самом себи.

 

Са руског превела редакција Чудо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име