Двадесеторица су се скупила у својој згради, која им је и храм да направе планове, шта даље радити, са оним чиме их је Сатана задужио.
Први се обратио њихов предсједник.Господо, добио сам од демона инструкције за даљи рад.Нијесу баш задовољни постигнутим.Ево неке од инструкција уопштено шта су ми дали.

1.Изокренути вриједности на тај начин, што се постојеће неће потпуно укинути, али ће бити злоупотребљене.Рецимо љубав и милосрђе неће бити у потпуности исто што и раније.Биће мамац за хватање у наше мреже.Те појмове нико не може да порекне да су добри, али ћемо их представити путем пропаганде на начин како нама одговара и гдје треба за потребе нашег друштва.Исто је и са емпатијом, ондје гдје је нама циљ натјераћемо људе да плачу бескрајно, тамо гдје није, неће ниједну сузу пустити, чак ће и окривљавати жртве за све и свашта.
2.Пустити слободу.Али врло мали ће се број људи снаћи у њој.Тачније, поред мора информација неће знати које су праве, све и да их желе, а камоли пала људска природа која врло често нагиње ка злу.Ово ће бити добро и из разлога што ће отупљивати људску савјест.Правдаће се лако, нијесу знали, иако доста пута то и јесу, али зло им је било пријатније.Слобода је нешто најзаразније на шта се људи упецају, али за већину она представља мамац за ропство.
3.Представити лажне људе као праве, и обрнуто.Мада, стварно правих и нема много.Искрено, прави ће бити бачени далеко од очију јавности, представљени као губитници.
4.Навикавати људе да живе што више у лажи.Али тако да је то тешко ухватити.Лаж треба да се састоји из много слојева, па таман једну ствар ако неко случајно открије, наталожити брдо других и тако створити зачарани круг, а особу која је открила лаж дискретно и оштро казнити или је привољети да пређе на нашу страну.Ако буде тврдоглава убити је, и онако је се нико брзо неће сјећати.
5.Заглупљивање људи, не само путем масовних медија и програма, него и оним снобовима дати још већу глупост, тако да мисле да су паметнији од првих, и још ће се гордити са својим будалаштинама и глупостима које су изабрали, као нечим узвишеним.
6.Стварање зависничког расположења међу људима.Да, наравно од провјерених наркотика, али и много више од конформизма.Kад људи једном уђу из хладног у топло и одсједну неки период, тешко се поново враћају на хладно, осим уз велику Божију интервенцију, а знамо из историје колико је и тада било проблема и колико је људи настрадало што су се супростављали Богу.Сјећате се Јевреја и њиховог изласка из Египта, кад су хтјели поново да се добровољно врате у ропство и на египатске котлове, које нијесу само били храна него и духовност.
7.Оживљавање старих добрих религија, од Вавилона, Египта, Грчке, Рима, па до старословенских богова и богиња, афричких култова, магије, окултизма и свих сличних пракси.Нарочито Далеког Истока, они су већ дуго баш популарни.Из монотеистичких религија, нарочито хришћанства, узети оно што се називало јересима, али што може дјеловати примамљиво људима.
8.Разорити породицу. Дјецу прогласити за државно власништво, могућност кад је то потребно да се увијек могу одузети родитељима.Ако не отворено, онда кроз разне радионице, интернате, па и школе, јачати дух улице, углавном правити ситуацију да што мање буду код куће са родитељима.Само и ту треба пазити да не “залутају“ баш код наших противника, јер и то се дешава.
9.Иако више идеали нијесу на цијени и људе интересује само конформизам, оне који су понесени за њима дати лажне, па чак и ту њихову заблуду представљати као праведну борбу.
10.На крају створити опште разочарење, депресију, апатију,лудило, самоубиства.То ће бити најбољи пут за излазак оних из система који схвате да су преварени или не схвате.Битно је да на крају заврше што потпунијим физичким самоубиством, а коме је претходило психичко и духовно вишедеценијско самоубиство.
Тако, господо, састанак је завршен.На посао.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име