Мислиш ли да можеш сам у овом свету? Вараш се мили мој. Ја дајем живот свету, Jа сам га створио заједно са својим Оцем и Духом Светим. Без мене не можеш чинити ништа, јер Jа сам Живот, Jа сам Пут, Jа сам Истина. Сав живот долази од Мене, Ја сам ти дао живот и постојање.

Мислиш ли да можеш бити добар без Мене? Опет се вараш! Сва доброта долази од Мене, јер Ја сам добар и у Мени је извор доброте, сво добро долази од Мене и све добро у твом животу. Погледај природу, зар није добра и предобра и преслатка. Сва природа живи Мном, Духом Мојим Светим.

Мислиш ли да можеш да волиш без Мене? Па сва љубав долази од Мене, јер Ја Јесам, Ја јесам љубав. Љубав долази од Мене и нема љубави ван Мене. Ја живим у заједници, породици и јесам љубав и дао сам и теби да се остварујеш у заједници, љубави. Љубав је жртва и дело, несебично живот за ближњег, а Ја сам постао човек, страдао и Васкрсао и победио смрт због тебе, да бих ти дао Вечност, да вечно будеш са Мном у Царству Љубави, Доброте и Светлости и да би ти овде на земљи било такође добро.

Мислиш ли да можеш да ствараш без Мене? Ја сам највећи Уметник, Ја, Отац мој и Дух Свети. Погледај само космос, звезде на небу, земљу, погледај целу природу, послушај цвркут птица, рој пчела, звук водених слапова, погледај и себе и свој организам, све је савршено спојено и саткано. Ја сам дао тај дар теби, да будеш ствараоц јер си створен по Мом лику, да будеш бог по благодати, да будеш као Ја што сам. Али без Мене не можеш да будеш то, јер ја сам Бог и најбоље знам како се постаје Богом. Дао сам ти да истражиш земљу и цели универзум, да се усавршаваш, да се користиш плодовима њеним и да бринеш о њој али опет све то не можеш да чиниш без Мене.

Ја хоћу да ти будеш мој сарадник, а не само неки пуки посматрач, да схватиш ко си и зашта си створен, да си створен за Вечност, а не за пролазност и да те Вечност чека.

Дао сам ти и слободу, јер без слободе нема обожења, нема љубави и нема истинског постојања као личности. Можеш и да не будеш са Мном, ако нећеш, а Ја ћу опет да ти чиним добро, јер си Моје дете.

Оставио сам ти Цркву своју и у њој Свету Литургију, да се храниш Мном, да кусаш од мог Тела и Крви, као што се и Адам хранио у Рајском врту некада. Ја сам Нови Адам и Дрво Живота. Ко се храни Мноме живеће Вечно. Кад се храниш Мноме спасаваш са Мном свет, учествујеш у обожењу, не само самога себе, него читаве творевине, спасаваш и ближње своје. Постајеш Мој сарадник.

Дао сам ти и своју Свету Мајку и све Свете који брину о теби и даноноћно се моле за тебе.

Дао сам ти и своје Свете Ангеле, Моје небеске синове, да те чувају, да не запнеш ногом негде случајно

Не бој се зла у свету, јер је све пролазно, а Ја сам победио свет и свакоме ћу дати по заслузи у своје време. Веруј у Моју правду.

Не предај се превише бригама и секирацијама, јер Ја се бринем о свему, о најмањем. Ослони се на  Мене.

Биди весео и праведан и вредан, јер време је близу, а Ја ћу доћи изненада, као лопов у ноћи на облацима и биће крај оваквог света и све ћу Васкрснути и обновити, преобразити и привући Мени, а праведници ће бити са Мном и засијати као сунца у Вечности, у Царству Моме које ће бити овде на преображеној земљи.

 

blogeruhristu.blogspot

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име