Осмогодишња Габи Манн развила је несвакидашњу везу са вранама које бораве у њеном дворишту. Наиме, она сваког дана одлази да им да храну, а птице јој након тога доносе разноразне ситнице у знак захвалности.

Ова девојчица своје необичне дарове чува у кутијици за накит и каже да јој је омиљена ствар коју је добила привезак у облику срца јер сматра да он доказује колико је вране воле.

Све је почело кад је Габи имала четири године. Дешавало се да јој понекад испадне комадић хране, а ове интелигентне птице би га након тога покупиле и појеле. Kако је одрастала, остављање хране вранама постало је навика, а оне чим су схватиле да су оброци редовни, почеле су да јој остављају разне ситнице у фонтаници која се налази у дворишту.

Габина мама Лиса у почетку није веровала да вране доносе све ове ствари, па је поставила камеру која ју је разуверила. Она је испричала како јој је током фотографисања орла, који је кружио по комшилуку, испао поклопац за објектив. Није ни кренула да га тражи кад га је спазила на ивици фонтане, а камера коју је раније поставила показала јој је да је поклопац донела једна од врана које свакодневно хране.

 

 

 

 

 

Kafenisanje

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име