„Западне силе су увек сматрале православље претњом. Његова тврдња да је коначна Истина у супротности је са секуларном догмом релативизма. Стога је циљ релативизација православља.“

Поново се појављују нови докази који јасно указују на то да је амерички Стејт департмент једна од стварних сила која стоји иза антицрквених акција Васељенског патријарха у Украјини.

Интересантно је да се он не састаје са Истинском украјинском православном црквом. То је зато што га не занима Истина већ оружје против православља. Јасно је да Истинита Црква неће пасти како је обећао наш Господ.

Имајте на уму да је, када је Епифаније, назван Апостазија, у октобру био у Америци, имао је састанак са Помпеом иза затворених врата. То је било отприлике у исто време када су језуити попут Архоната и ГОА додељивали награду за „људска права“ господину Епи.

Као што сам понављао изнова и изнова, циљ секуларних сила је стварање лажне ортодоксије која ће бити споља „исправна“, али изнутра лишена све суштинске стварности и Истине.

Ова тужна љуска „православља“ служиће глобалним силама, као што је то већ учинила у Украјини. Западне силе су православље увек доживљавале као претњу. Његова тврдња да је коначна Истина у супротности је са секуларном догмом релативизма. Стога је циљ релативизирати православље.

Трагично и тужно, Епифаније је постао главни заговорник ове лажне цркве. Глобалне силе користе њега и његове етнофилитистичке групе као главно средство против Светог Православља.

Нека се Фанар покаје и престане са активном улогом у деконструкцији православне цркве.

 

 

 

Са енглеског превела Редакција ЧУДО

Драги читаоци, да бисте нас лакше пратили и били у току, преузмите нашу апликацију за АНДРОИД

russian-faith.com

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име