Позивамо вас на новогодишњу балетску представу-мјузикл ,,Лепотица и звер“, Школе балета ,,Грачаница“, којом Дом културе „Грачаница“ завршава ову годину.

Младе и талентоване балерине ће, уз помоћ студената Факултета уметности Универзитета у Приштини и глумаца Аматерског позоришта Дома културе „Грачаница“ ,,Јанићије Поповић“, увежбаним корацима и лепршавим покретима дочарати успоне и падове зачараног принца на путу до истинске љубави.

„Изузетно сам почаствована датом приликом да радим са децом Косова и Метохије. Радили смо напорно претходна два месеца, са намером да за крај године наше полазнице заблистају на сцени пред овдашњом публиком. Похвалила бих балерине, које су показале изузетну посвећеност, озбиљност и жељу да сваки корак изведу до савршенства. Овом представом завршавамо ову годину и најављујемо да ћемо у наредној години радити на многим представама, концертима и учествовати на такмичењима“, рекла је Невена Ћосић, педагог Балетске школе Грачаница.

Представа ће бити одржана у среду, 27.12.2023.год. у Дому културе „Грачаница“, са почетком у 18.00 часова.

Покровитељ Школе балета „Грачаница“ је Министарство културе Владе Републике Србије. Представу је помогла и Канцеларија за Косово и Метохију.

Очекујемо Вас!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име