Деца гледају ријалити? Она ни ТВ не гледају а камоли ријалити.
Хепи, Пинк и ријалитије гледају њихови родитељи и родитељи њихових родитеља, па кад се окрену и виде своје дете како седми сат буљи у компјутер, помисле, Боже, хвала ти што је моје дете паметно па га ови компјутери занимају и зна око њих, сутра ће паре да заради, а не да се мучи као ја што радим два посла од ујутру до увече да могу да му купим најновији телефон или таблет… како је мирно, Боже хвала ти што имам овако мирно дете да могу на миру да погледам шта ради ова Миљана, ово је страшно шта ови тамо раде…сине, јел си попио воду барем, узми нешто да једеш…добро, добро извини, пустићу те на миру…
Дете за то време отело кола у ГТА, направио 7 удеса, упуцао 23 човека и управо су завршили виртуелно групно силовање рандом проститутке. На Тик Току омиљена куравица, тако је зове, му је послала снимак колику банану може да прогута и написала : ако не можеш да се носиш са мном онда си факин лузер. Кад родитељи легну да спавају мастурбирају један другом у камеру док се заклињу на вечну љубав. Имају 11 и 12 година и она му је најбоље дудлала од свих других куравица и она је његова краљица. Никад неће показати ником то, баш ником. Добри су ђаци и то је једино битно.
На гугл аналитикс види се да највише и искључиво гледају Рилс на Инста и Шортс на Јутјубу од 7 секунди кад нису на Тик Току. Филм од два сата премотавају и заврше га за 15 минута макс а онда фали нови стимуланс, нови фикс. Родитељи увек тачно знају шта им деца раде, а она која и сазнају слегну раменима па кажу „А шта да му/јој радим, не слуша ме ништа.
Шта све неће родитељи смислити да не морају да проводе време са својом децом јбт… мислим, шта је следеће, да га одведу у неки тржни центар и тамо плате неком да им причува дете сат-два у играоници да игра ГТА да им не смета барем тада кад им се поклопи термин? А не, чекајте…
Моја другарица је исти такав родитељ. Остави јој упаљен ТВ, изљуби је, помилује, остави храну и оде на посао. Увече се врати, изгрли је, пита како је провела дан, шта је било на ТВ, јел се нешто није десило? Јел је гладна?
Мачка јој каже Мјао и оде у кревет.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име